Dar din dar se face Rai! Haideti sa punem nisip in clepsidra timpului pentru Noel!

Perioada asta de izolare ne face sa ne gandim la lucrurile care conteaza cu adevarat! Uneori ne lasam purtati de superficialitati si spunem ca avem nevoie de ele pentru a ne incarca. Posibil sa fie asa si e foarte bine ca ne facem mici bucurii.

Important este sa nu uitam  de cei din jur si sa ne aplecam urechea atunci cand cer ajutorul.

Nu sunt un blogger cunoscut. Nici macar nu pot sa spun ca sunt blogger. Am facut acest site sa imi scriu pe el gandurile de femeie in diverse etape ale vietii.

De dimineata am primit rugamintea de a scrie despre cazul lui Noel si mi-am dat seama, ca asa necunoscuti cum suntem, putem insemna foarte mult pentru anumite persoane.

Noel are aproape 9 luni, pe 12 aprilie le implineste, insa are timpul limitat. Pentru el exista nisip doar pana la 2 ani. Dar noi putem adauga timp si il putem ajuta sa treaca peste acest prag. Daca fiecare dintre noi ar putea sa doneze o parte din timp ar fi minunat. Doar ca nu asa se vindeca. Ci doar cu un vaccin care costa foarte, foarte mult. Suma este colosala si nu cred ca poate fi usor cuprinsa cu mintea. Pentru parintii lui Noel este coplesitoare si orice ar vinde tot nu ar reusi sa stranga banii necesari. De aceea cer ajutorul.

Cat credeti ca valoreaza o ora din viata voastra daca o transformati in bani? Ne putem debarasa de ora aia donand-o stiind ca oferim sansa la viata unui copil?

Haideti sa donam ora respectiva si sa punem timp in clepsidra timpului pentru Noel! Putem face asta in conturile afisate sau prin Revolut! Deocamdata a fost stransa aproape jumatate din suma.  Cum stim cu totii, dar din dar se face Rai! Il putem face impreuna:).

Noel a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala musculara, o afectiune degenerativa cu transmitere genetica autozomal recesiva care afecteaza neuronii din maduva spinarii, adesea si pe cei din trunchiul cerebral, ducand la moartea acestora cu pierdere de masa musculara si scadere de forta. Dintre toate tipurile de SMA Noel a fost diagnostica cu forma cea mai severa: SMA-1. Cu alte cuvinte exista riscul ca el sa nu mai poata respira din cauza deterioararii muschilor. Intreaga poveste a lui Noel o gasiti aici.

Donatii puteti face aici.

Aceasta e pagina de facebook a micutului Noel.

Stiu ca impreuna putem face lucruri mari. Nu am cerut niciodata sa imi distribuiti articolele sau pagina, insa de data asta cred ca e necesar. Usor, usor, informatiile ajung la cat mai multi oameni si putem ajuta!

Va multumesc!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *