“Dupa” nu va mai fi doar o prepozitie!

Cum vom fi “dupa”?

Ce va fi “dupa”? Cum va deveni lumea? Cum vom fi noi oamenii? Cum ne vom comporta? Toate acestea “Dupa”!

As putea spune ca “dupa” aproape a devenit substantiv, dar bineinteles ca as exagera. Pana la urma se refera tot la o perioada de timp. Doar ca nu stim cand va fi! Poate fi a 13  a zodie. Nu stim cand va incepe acest “dupa” si totusi ne raportam la el. Pentru ca am fost construiti sa avem grija zilei de maine, ne gandim la “dupa” uitand de prezent.

Eu cred ca “dupa” vor supravietui doar cei autentici. Cred ca vor disparea toate afacerile lipsite de esenta si crescute cu drojdie de influensareala platita. “Dupa” nu vor mai exista conceptele doar de dragul conversatiei si fiecare dintre oameni va sti exact ceea ce spune (ne place acum sa spunem ca suntem asumati).

Ca sa ajungem “dupa” trebuie sa trecem peste “acum”. Suprinzator, sau nu, suntem toti in aceeasi oala. Si vom incepe usor-usor sa ne cernem. Ne vom arata adevaratele fete. Nu pentru ca este inchis la salonul de infrumusetare. Ci pur si simplu pentru ca ne vom dezbraca de toate scuturile si mastile pe care ni le-am pus pentru a ne crea imaginea ideala.

Nu va mai exista “cea mai buna versiune a noastra” , ci vom fi toti naturali. Vom ajunge sa ne cunoastem din interior si sa ne bucuram de ce avem fara sa ne dorim sa mai impresionam.

Cand vom fi trecut “Dupa” nu ne va mai interesa atat de tare orientarea sexuala a celui de langa noi sau apartenenta religioasa. Ne vom intelege ca oamenii si ne vom iubi doar pentru ca respiram acelasi aer.

“Dupa” nu vom mai avea masti, nu ne va mai fi rusine sa fim cine suntem de fapt, nu vom mai judeca asa usor, si vom primi din prima fara sa asteptam castigul cel mare.

“Dupa” va deveni o caracteristica a noastra. Copiii nostri vor fi cea mai tare generatie de pana acum si ne vor spune intelept ca daca nu am vrut sa invatam de la ei ce inseamna sa traiesti in prezent am primit lectia de la pandemie.

“Dupa” nu vom mai avea in vocabular expresia “nu am timp acum” si nici nu o sa mai gasim scuze pentru a nu face anumite lucruri.

“Dupa” vom fi noi! Tot cei de acum, doar ca autentici si fericiti! Asa cum eram si inainte si nu stiam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *