Convingeti-va parintii si bunicii sa stea acasa!

Acest indemn cu statul acasa este valabil pentru toata lumea, indiferent de varsta. In ultima saptamana am iesit de 2 ori din casa. Sa ma plimb in jurul casei, sa iau aer, sa vad pomii infloriti, sa imi cumpar niste chestii necesare (pentru ca nu mi-am facut provizii) si cam atat.

Ma asteptam la strazi pustii…..dar de unde! Raiul pensionarilor pe strazi. Trag si imping carucioare, stau la coada la Posta Romana, stau la cozi in farmacii,  merg in grupuri organizate si isi vad in continuare de tusea si stranutul clasice fara mijloace de protectie pentru cei din jur.

Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu oamenii de varsta a treia, dar in aceste zile ii vad fiind cei mai iresponsabili cu toate ca sunt cea mai vulnerabila categorie in fata #Covid-19.

Oare este eficient ca oamenii cu putere de munca sa stea in case pentru a-i proteja pe cei de varsta a 3 a?

Oare este bine sa punem economia si businessurile in pericol cand cei de varsta a 3 a misuna pe strazi in grupuri si grupulete?

Dragi oameni, rugati-va parintii si bunicii sa stea in case! Motivele pentru care UK ii va izola un timp pe cei varstnici nu sunt stupide, oricat de mult am vrea noi sa comentam! Cele mai  multe decese au fost printre cei varstnici!

Au fost create pagini si grupuri care sa ajute batranii si sa le cumpere ceea ce au nevoie! Nu e cazul sa se expuna astfel incat sa ingreuneze si mai mult situatia prezenta!

Rugati-va seniorii sa stea acasa!

 

Leave a Reply