50. Anul 2019 imi demonstreaza ca e rebel!

Acum, pe ultima suta, anul 2019 nu se dezminte si imi demonstreaza inca o data ca el e cum vrea el, nu cum mi-am facut eu planul. Pe la jumatatea lui il cam boscorodeam si ii spuneam ca pare sa fie cel mai greu dintre toti de pana acum si ca de abia astept sa se termine ca sa imi vad si eu de ale mele, si nu de planurile pregatite de el care nu aveau nicio treaba cu ale mele.

Nu stiu de ce, dar parca am fost 2 copii razgaiati care isi faceau in ciuda unul altuia si cand unul avea vreo victorie radea pe sub mustati.M-am linistit. Mi-am dat seama ca daca ma agit nu fac decat sa imi consum energiile cu lucruri care nu tin de mine si as face bine sa caut resursele in ceea ce am pentru a putea merge mai departe si a construi ceva cu baza solida.

Unele zile par atat de calme caci nu se intampla nimic. Te apuca si stresul. Sigur e ceva rau daca nu e nimic agitat! Sigur ceva nu e bine daca nu dai din colt in colt sa rezolvi anumite situatii.

Saptamana trecuta parca a fost incununarea esentei anului 2019: “sunt cum vreau eu sa fiu chiar daca ti-ai propus alte planuri cu mine. Sunt asa pentru ca trebuie sa inveti ca te poti odihni fara sa muncesti pana cazi lata si sunt asa pentru ca trebuie sa te intorci putin la interiorul tau si sa iti dai seama care iti este sistemul de valori!”

Draga 2019, nu ai fost nici pe departe cum am visat eu la inceputul tau. M-ai enervat de multe ori! Mi-ai adus stres si ingrijorari atunci cand as fi dorit sa imi fie lumea mai draga. M-ai obosit si m-ai provocat si vad ca inca o faci. Mi s-a parut ca mi-ai pus bete in roata si bolovani pe drum si m-ai oprit de multe ori din avantul meu. Aproape ca mi-ai stricat si vacanta. Daca m-ar ruga cineva sa te descriu intr-un cuvant poate acela ar #nesuferit. Cam asta imi era sentimentul prin vara.

Dar stii ce? Chiar daca ai fost asa, nu sunt suparata pe tine! Chiar deloc!

M-ai determinat sa gasesc in mine resurse pe care nu credeam ca le am. Posibil sa fi fost mai comoda!

Mi-ai aratat ca uneori putinul inseamna foarte mult! Teoretic stiam asta dar ma mai minteam din cand in cand!

Mi-ai demonstrat ca fiecare problema are si o solutie! Si asta stiam, dar de data asta am si lucrat in acest sens!

M-ai facut sa fiu creativa si sa transform toate dezavantajele in avantaje astfel incat sa fiu pe plus!

Mi-ai dat ocazia sa ma intorc mai mult catre mine, sa am mai multe momente cu mine si sa imbratisez vestile noi!

Mi-ai deschis noi orizonturi si mi-ai aratat ca pot sa cresc prin fortele mele!

Mi-ai deschis niste usi atunci cand nu ma gandeam ca asa va fi!

Pentru ca ai fost asa cum ai fost sa stii ca m-a ajutat sa ma dezvolt tare mult!

De fapt, nu ai fost rau! M-ai pregatit pentru ce urmeaza. M-ai antrenat! Mi-ai aratat ca am resurse si ca pot. M-ai facut intr-adevar sa am incredere inĀ  mine!

Pana la final, ne dam mana, ne imbratisam, stiu ca nu te mai voi intalni niciodata si iti multumesc pentru tot ce ai pregatit pentru mine!

Leave a Reply