42. Rise and shine!

Am muncit mult tot anul. Am muncit atat de tare incat am crezut ca pedalez in gol. Pana mi-am schimbat setarile de fabrica.

Setarile alea de fabrica, alea default, sunt destul de primitive. Cred ca toti oamenii au cam aceleasi setari de fabrica. Apoi intervin personalitatea si experientele pentru partea de customizare. Experienta custom este cea mai buna, dar pentru ca nu prea exista modele dupa care sa te ghidezi, ai impresia ca esti singur intr-un borcan in care inoti impotriva curentului facut de ceilalti. Nu, nu trebuie sa iei inapoi. trebuie sa stii ce vrei!

A avea incredere in judecata ta este mare chestie. A avea incredere in ea fara a fi arogant si egoist este si mai mult lucru.

A sti sa simti si sa evaluezi oamenii de langa tine ajuta mult procesul.

A te bucura de ceea ce ai in momentul prezent este obligatoriu pentru bunul mers al lucrurilor.

A reusi sa schimbi mind-set-ul si a gandi ca un invingator….eiii…aici e de munca. Si dupa ce ai reusit sa faci asta o sa vezi cum iti apar si rezultatele. Asta daca nu te opreste vreu clopotel care iti suna in ureche si iti spune sa lasi prostiile deoparte.

Important este sa privesti catre obiectivul pe care vrei sa il atingi, nu sa te uiti la varful pantofilor cand faci pasi. Da, pe drum e foarte posibil sa te impiedici. Dar pentru ca obiectivul e  in fata, nu il muta nimeni (doar tu il poti ocoli), te ridici, te stergi de praf, repari glezna sucita si mergi mai departe.

Saptamana trecuta a contat tare mult pentru mine! A fost ca o validare si incununare a muncii de pana acum. O recunoastere a eforturilor depuse si o confirmare a faptului ca sunt bine si gandesc sanatos. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Totusi, cred ca e suta oara in care am aceeasi confirmare. Ca de multe ori gandesc in avans si ar fi bine sa imi urmez instinctul pentru ca,  dupa o anumita perioada de timp devine si trend. As putea spune ca sunt trend setter. Nu mi-a oferit nimeni nicio diploma. Mi-a fost oferita oportunitatea de a spune ceea ce gandesc si cum vad eu lucrurile. Iar confirmarea a venit de la ceilalti cand si ei erau de acord cu mine si au spus ca ideile mele le-au aprins beculete. Sunt pe val si imi place sa invat sa surfez.

Da! Rise and shine and keep up the good work! This was my week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *