37. Geometria relatiilor!

De fapt, ar fi trebuit sa spun ca luna ce a trecut, sau poate toata vara, a fost vorba de relatii. Cred ca, pana la urma, toata viata noastra este formata din relatii.

Sunt multe cercuri care se intrepatrund, altele sunt concentrice, altele nici macar nu sunt tangente. Sunt relatii. In toate aceste cercuri exista un numar infinit de raze. Noi, fiecare dintre proprietarii cercurilor suntem cei ce manuim razele si felul in care ele se micsoreaza si se maresc si ajung sa cuprinda in ele si alte cercuri. Eu vad aceste raze ca pe niste proiectii ale sentimentelor, trairilor, neputintelor, frustrarilor, iubirilor, daruirilor, experientelor, visurilor, proiectelor, obiectivelor, zilelor si noptilor fiecaruia dintre noi.  Suntem toti in acelasi plan, in acelasi loc, fiecare cu proiectii diferite in acelasi Univers!

Si dupa ce dispar proiectele cu ce ramai? Daca o parte dintre raze se sting? Esti capabil sa construiesti altele astfel incat cercurile, relatiile, sa se mentina sau chiar sa devina mai puternice?

Pana la urma este vorba¬† despre puterea de a spune da sau nu fara sa te lasi pe tine in urma. Despre delimitarile clare dintre relatii fiecare avand raza, proiectia lui individuala. Despre deschidere, intelegere, respect…cred ca despre iubire!

Toti avem perioade si perioade. Unele foarte bune in care ne complacem si ne spunem ca totul e bine si frumos. Altele mai putin bune in care nu intelegem ce ni se intampla.

Important este cum trecem peste perioadele mai putin bune. Invatam ceva din ele? Stim ce am gresit astfel incat sa nu mai repetam? Ne lasam doborati de greu, sau folosim fundul gropii ca pe o saltea elastica si ne relansam catre ce ne dorim? Simple as that! Usor de spus si greu de facut! Un lucru este determinant in tot acest proces: oamenii de langa! Sunt norocoasa si recunoscatoare!

Stay true to yourself!

 

Leave a Reply