18. Si eu sunt influencer! Fara reclama platita!

#catlover #iwokeuplikethis #lovemylife #dreamteam #catsofcevretivoi #goodvibesonly #noulnegru #promovezproduse #brand #igers #blogger #bloggerlife #lifestyleblogger #igersof #trustyourself #influencer #cocacola #pepsi #pisiciĀ  #parenting #island #vitaminsea #suntladieta #sea #love #dragostesialtechestii #fivemoreminutes #copilarie #fericire #coffeelover #healthydiet #lifestyle #hastag #hastagpestehastag #toatecuvinteledinlume

Nu despre “#” este vorba si nici despre branduri. Ma tot gandeam ce inseamna “influencer”. Cand ma uit la profilul cuiva vad ce face si cu ce se ocupa si apoi apare si cuvantul mentionat.

 

“Influencer-ul este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutul pe care il creeaza si posteaza in Social Media.” Aici am gasit definitia.

Mie se pare o nisa foarte tare. Faptul ca exista persoane care chiar reusesc sa traisca din online exclusiv este absolut genial. Cand eram eu in facultate acest job nu era inventat. Cum multe dintre job-uri pentru care copiii nostri “se pregatesc” inca nu sunt inventate. Ei le vor initia. Trebuie sa spun ca sunt destul de selectiva in ceea ce priveste continutul online si daca vad pe cineva ca imi recomanda un fast food si apoi o salata deja incep sa am dubii ca stie despre ce vorbeste. Dar nici despre asta nu vreau sa vorbesc.

Mi-am dat seama, plecata fiind din tara, ca si eu sunt influencer. Ce-i drept nu pe online. Ci in offline. Adica pe platforma asta pe care o numim viata de zi cu zi.

Copiii sunt cei mari creatori de continut pe platforma asta unica. Fiecare are www-ul lui iar parintii fac hosting-ul, tin in frau traficul, mai dau un clear cache din cand in cand si chiar fac debug.

Pe cine influentez? Pe cei din jurul meu. Ca parinte imi influentez copilul. Si nu pentru ca ii spun ce sa faca. Ci pentru ca el face ce vede la mine. Si alege ce i se potriveste. Cred ca este una dintre cele mai importante misiuni ale vietii de parinte.

Ce e misto la partea asta cu influencing-ul offline e ca nu se termina niciodata campania. Daca in online tot este pe perioada scurta si obiectiv clar si masurabil pentru plata la click, in viata procesul tine atat cat se intinde firul iar proiectul este unul care dezvolta si se imbunatateste o data cu trecerea timpului.

#incredere #parenting #myall #followme #followback #bestoftheday #stayinbed #amazing #fitness #breakfast #photo #minimalist #art #bucharest #romania #image #nomoretears #newlife #lovelife #passion #motivation #dreambig #adultiiauuitatcaaufostcopii #imposible #workhard #goals #familygoals

 

 

Pozele cu pisici aduc like-uri si share-uri. Pisicile, in viata de zi cu zi, aduc dragoste, zen si relaxare.

 

 

 

 

 

Leave a Reply