9. Just do it!

Nu am primit bani de la Nike, insa e tare bun sloganul lor pentru cum a fost saptamana.

De multe ori ma aflu intr-o stare din aia plina de daca-uri si ajung sa fac tot felul de scenarii. Pana nu demult faceam atatea scenarii ca ajungeam sa nu mai duc la bun sfarsit ce aveam de facut din cauza lor. “Just do it” este cel mai potrivit mod de a privi o actiune, o problema, sau pur si implu o situatie.

 

In loc sa te coiesti, pe romaneste, despre ce o sa zica lumea sau care vor fi rezultatele, nu mai bine te apuci de treaba si vezi ce iese? Pentru fiecare intrebare nepusa  raspunsul este NU! Pentru fiecare actiune neinceputa rezultatul este inexistent! Pentru fiecare vorba nespusa feedback-ul este inexistent! Pentru fiecare sentiment neexprimat ramai in aceeasi stare de singuratate! Pentru fiecare vizita nefacuta ramai gol si cu regrete! Pentru fiecare nebunie netraita ramai la geam si privesti la altii!

 

 

Omul de langa mine este definitia curajului. Cel putin pentru mine. Uneori pare acel “yes man”, insa daca nu ar fi fost asa si si-ar fi infranat toate placerile punandu-si fricile in fata, in mod sigur nu ar fi ajuns unde este. De multe ori ma impinge cu o vorba, de alte multe ori ma si irita cu aceeasi vorba, insa am invatat ca sutul in fund te propulseaza:).

Just do it! Asta e viata! Ca daca ne intreba cineva daca vrem sa ne nastem sau nu cred ca statea si faceam calcule astfel incat sa ne alegem perioada potrivita sa nu cumva sa traim vreo dezamagirea sau vreo tristete.

A venit primavara! Sa privim cu pozitivitate spre un an frumos!

 

 

 

 

Leave a Reply