Stii ce? Aia e…

Asa imi raspunde Vladimir cand nu iese ceva cum vrea, sau cand ceva nu corespunde cu planul. Fiind un raspuns pe care il primesc destul de des, mi-a intrat si mie in vocabularul uzual.

Nu stiu de ce, dar in ultimul timp parca am impresia ca ma haituieste cineva, ca ma judeca lumea pentru diverse chestii, ca ma judeca in gand. Dar energiile transmise traduc tot ce se intampla in capul lor. Si pentru ca tot am impresia asta, uneori ajung sa ma simt si vinovata pentru ce fac. Vinovata ca cei ce ma judeca nu fac si ei. De parca eu as fi responsabila pentru fundul lor sau starea lor de bine, nu? De parca daca eu ma simt bine altcineva de simte rau…Astazi am avut o revelatie: Stii ce? Aia e…!

lucyDaca eu asa sunt si asta nu afecteaza cu nimic existenta celor din jur inseamna ca sunt bine si ca nu trebuie sa imi fac probleme pentru altii. Daca altii nu vor diverse lucruri invocand diverse motive si scuze, nu inseamnca ca acestea se potrivesc si existentei mele. Daca ei vor sa ma judece pe mine nu  au decat cale libera din partea mea…poate ii face sa se simta mai bine, sau mai rau la final de zi.

Nu inteleg de ce trebuie sa ma conving eu pe mine ca ideea, convingerea de fapt, altui om este lege si pentru mine. Ca nu e! Pana acum vreo 2 ani preluam ideile si convingerile altora fara sa le trec prin filtrul meu. Ce-i drept, aveam si sita cam plina de gauri si a trebuit sa ii schimb putin plasa, sa o curat si sa o fixez bine pe contur.

De vreo 2 saptamani mi-am adus aminte de filmul “Lucy”. Multi spun ca e un film prost. Asa este. Pana la un punct. O chestie mie mi s-a parut geniala. Faza este exemplificata in poza. Acele fire luminoase sunt energiile fiecarui om in parte. Toate se intalnesc undeva sus. In Univers.  Cand transmiti rahat primesti inapoi un alt rahat…imprastiat. Da, stiu! Iti ia mult sa il aduni! E nasol ca mai calci si in el si lasi urme apoi. Si te oftici cand vezi ca altii “o duc bine”. Ai vrea si tu asa. Dar nu ai ce sa dai la schimb. Asa ca judeci si mananci acelasi rahat in continuare. Cu altii ca tine. Mai faceti si schimb!Chestiune de alegeri.

Stii ce? Aia e!

Leave a Reply