Lucrurile bune vin atunci cand le doresti!

E o vorba care spune ca lucrurile bune se intampla celor ce asteapta! Asa o fi! Mie nu mi se potriveste vorba asta. Mai deloc!

O vad ca e o pica para malaiata. Si oricum nu am eu norocul sa imi pice cate o para in fiecare zi astfel incat la final de luna sa declar ca sunt norocoasa si apoi sa mai trag si un loz in plic pe care sa scrie “mai trage o data”.

Saptamana trecuta am primit o veste ce nu m-a incantat deloc. Era tipul ala de veste care oricum venea mai devreme sau mai tarziu.

Stii…cand iti lasi tinichele din trecut legate de tine si ajungi la un moment in care dai din coada de bucurie pentru ce urmeaza sa ti se intample, zgomotul conservelor atarnate s-ar putea sa iti disturbe zenul.

Morala saptamanii trecute a fost ca niciodata nu trebuie sa lasi lucrurile neterminate si sa le bagi sub pres pentru ca ziua scadentei pentru ele vine oricum. Si cu cat ziua aia e mai indepartata cu atat dobanzile penalizatoare sunt mai mari.

Asa ca dupa vreo 2 ore de experimentat stari fizice ciudate care nu ma ajutau la rezolvarea problemei, m-am fortat sa ma calmez. Oricum nu rezolvam nimic daca ma enervam. Cu calm si variante de planuri B si C am ajuns sa gasesc cheia solutiei.

394179_473053589381802_58684265_n

Acum trebuie doar sa asez pe directie actiunile si voi ajunge la rezultatul dorit.

Totusi lucrurile bune nu vin pentru cei ce asteapta.

Lucrurile bune vin pentru cei ce le cauta si le aleg!

 

Leave a Reply