Romania impartita in doua!

Ieri a fost o zi plina de revelatii in legatura cu ce se intampla in Romania.
 
1. Am auzit-o pe Dana Grecu cum spunea ca “au existat valuri de ura de ambele parti, atat de la Cotroceni catre Piata Victoriei cat si Invers. Mai ales din Piata Victoriei spre Cotroceni, caci tinerii din piata, avand acces mai mult la tehnologie, isi iau informatiile de pe facebook decat din carti”. Agresivitatea persoanelor de la Cotroceni s-a vazut in toate actiunile lor dar o lasam pe doamna sa comenteze la postul care se autointituleaza Mediatorul Romaniei…
 
2. Am primit block de la Radu Herjeu pentru ca mi-am permis sa fac comentarii la o postare ironica a sa. Apoi am vazut ca domnul in cauza este membru titular al CNA iar cei care “m-au pus la zid”in comentarii sunt mari sustinatori ai lui Mircea Badea-chiar el.
 
3. Romania avea o imagine de tipul “hotii Europei” iar actiunile Guvernului (care a facut orice altceva numai sa guverneze nu) au intarit ideea de mai sus. Golanii/huliganii/manipulatii aia, 600.000 la numar, nu au facut decat sa arate fata Romaniei frumoase si sa spele oarecum acea imagine. Acum, depinde fiecare de care latura vrea sa se situeze apropo de impartirea Romaniei in doua.
4. Traim vremuri grele care au scos la suprafata ce e mai frumos din oameni! Din unii! Restul se vor trezi putin mai tarziu.

Leave a Reply