Fericirea vine din lucruri marunte!

 

16424_883240311696459_1004455702239798456_nA fost ziua mea! Am primit urari de la oameni pe care nu i-am vazut de foarte multe timp, de la persoane cu care am interactionat destul de putin in trecut si totusi intens, de la fosti colegi de liceu si prieteni din copilarie. Multe dintre aceste mesaje au avut ceva special. Pe langa urarea clasica fiecare mesaj mai continea si alte cuvinte si ganduri. Aceste cuvinte si ganduri au insemnat tare mult pentru mine. Probabil persoanele respective nu isi dau seama de acest lucru insa la citirea fiecarui mesaj imi iesea inima din piept si mi se umpleau ochii de lacrimi. Suna a Sandy Bell dar asa e!

Cand eram mica am suferit destul de mult pentru ca zilele mele treceau neobservate. Petreceri nu aveam, cadouri nu primeam din partea parintilor, urarile erau seci si de abia asteptam sa treaca ziua pentru ca simteam un penibil greu de suportat. Cu siguranta, asta a fost si unul dinĀ  motivele pentru care, adult fiind, nu stiam sa primesc complimente sau anulam orice urma de recunostinta pe care ceilalti o afisau fata de mine. Lipsa increderii in sine a inceput sa fie cladita din frageda pruncie si s-a manifestat in splendoarea ei la varsta maturitatii.

Revenind la urari nu mi-a spus nimeni ca sunt frumoasa si desteapta. Mi s-a spus insa ceea e transmit eu asupra lor si asta a contat mai mult decat orice. Cand o persoana cu care nu ma vad des, mama de baiat si ea, o persoana care m-a ascultat fara sa ma judece atunci cand am avut nevoie mi-a spus ca sunt cea mai misto mama de baiat pe care o stie ea, m-am simtit wow!

O alta mama de baiat, baiat muuuult mai mare decat al meu, o femeie care mi-a aratat ca poti fi indragostita la orice varsta, o doamna pe care am cunoscut-o intr-o calatorie in tari indepartate si pe care de atunci nu am mai vazut-o, mi-a spus ca ma admira pentru ceea ce sunt si ceea ce fac. Nu are idee ce a trezit in mine in acea zi! Ii sunt recunoscatoare!

Unul dintre cadourile primite (acum primesc cadouriJ) a fost o carte cu destinatii de calatorie. Urarea de pe prima pagina a insemnat mai mult decat toate tarile in care as putea ajunge.

14067588_10154463939654621_4580949428084252057_nSunt tare recunoascatoare pentru oamenii care sunt in viata mea, chiar daca unii dintre ei nu sunt prezenti in mod activ, chiar daca pe unii nu i-am vazut niciodata ci am comunicat doar prin intermediul internetului (poza alaturata este trimisa de o fata tare draga pe care sper ca o voi vedea si live). Sunt tare fericita si multumita de alegerile pe care le-am facut si ceea ce e mai frumos urmeaza sa se intample!

 

Leave a Reply